De Mont Vélan kaasfondue is een traditionele Zwitserse kaasfondue, kant-en-klaar! Deze fondue is bereid met heerlijke Mont Vélan kaas uit de Zwitsers-Italiaanse Alpen. Van nature lactosevrij en vrij van E-nummers. Elke zak is voor 2-3 personen.
In Mont Vélan proef je de eeuwenoude traditie van Zwitserse kaaskunst. Mont Vélan dankt zijn naam aan de gelijknamige berg in het hart van de Zwitsers-Italiaanse Alpen. De kaas is een ode aan het sublieme landschap rondom de berg, met aan de zuidkant het zachtgroene dal van de Menouve.
De smaak van Mont Vélan is krachtig, vol aroma en natuurzuiver. Een heerlijke borrelkaas en in een Zwitserse kaasfondue bovendien een geweldige smaakmaker. Het belangrijkste ingrediënt is de loeiverse Alpenmelk, afkomstig van Swiss Brown-koeien. Stoere, robuuste koeien die grazen in de hooggelegen, kruidige Alpenweiden. De melk die de Swiss Brown-dames leveren heeft een uitzonderlijk mooie balans in vet- en eiwitsamenstelling: de perfecte basis voor Mont Vélan!
Deze zak bevat 425 gram echte Zwitserse bergkaas gemengd met een beetje witte wijn.
Bereidingswijze kaasfondue
Open de zak en giet deze leeg in de fonduepan. Indien mogelijk laat de kaas koken voor 30 seconden voor de beste structuur. Gebruik vervolgens groenten, vlees, fruit en brood om in de smeuige kaas te dompelen. Geniet van een gezellige avond!
Heerlijk borrelen draait om ontspannen samen zijn, genieten van goed gezelschap en smakelijke hapjes. Een tafel vol kaas, charcuterie, olijven en een glas wijn of bier erbij maakt het compleet. Het is hét moment om bij te praten, te lachen en te proosten Bij Kaas & Borrelz ben je aan het juiste adres. Ons assortiment is samengesteld met alleen de beste producten, zodat jij van elke gelegenheid een feestje maakt!