• Vanaf 40 euro gratis verzenden
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

4.8gebaseerd op 11 reviews

    van Rhee

    van Rhee

    <p>Slagerij van Rhee werd in 1928 opgestart door Jan en Hannesje van Rhee. Zij slachtten toen nog zelf en hebben voor, tijdens en na de oorlog hard gewerkt om het hoofd boven water te houden en het bedrijf uit te bouwen. In de eerste decennia werd alles nog met de hand geproduceerd. In het begin van

    Gezellig avondje op de bank

    Lekker bij de borrel

    Leuk om te geven en te krijgen!

    Filter


    Slagerij van Rhee werd in 1928 opgestart door Jan en Hannesje van Rhee. Zij slachtten toen nog zelf en hebben voor, tijdens en na de oorlog hard gewerkt om het hoofd boven water te houden en het bedrijf uit te bouwen. In de eerste decennia werd alles nog met de hand geproduceerd. In het begin van de jaren ’70 – ‘75 is het bedrijf overgegaan in handen van twee zoons: Aart in de winkel en Kees in de worstmakerij. Door de jaren heen zijn er tal van verbouwingen geweest. Al meteen in 1970 werd een nieuwe worstmakerij bijgebouwd, los van de slagerij. Waarna in 1988 de slagerij zelf helemaal van de grond af aan is vernieuwd en vergroot, om weer een geheel te vormen met de worstmakerij.

    De kwaliteit van de ambachtelijke vleesproducten is basis voor blijvende groei. Met name zelf gerookte en met zorg gedroogde worsten vinden gretig aftrek, tot ver buiten de eigen regio. Ook steeds meer supermarkten ontdekken dit 100% Veluwse streekgerecht. In 2008-2009 is daarom de worstmakerij verbouwd tot een drie keer grotere capaciteit. Slagerij van Rhee is FSSC22000 gecertificeerd, een teken dat het met de hygiëne goed gesteld is. Wij zijn een ambachtelijk slagersbedrijf dat aantoonbaar aan de modernste hygiëne-eisen voldoet.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0