• Vanaf 40 euro gratis verzenden
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

4.8gebaseerd op 11 reviews

    Ernesto

    Ernesto

    <p>Ernesto Maximillian Victor heeft zijn passie voor koken al jong ontdekt en zo is hij op jonge leeftijd begonnen in het dorpsrestaurant. Hiervandaan is hij op steeds hoger niveau bij verschillende restaurants gaan koken. Na jarenlang zijn stropen te maken in zijn restaurants en voor diners met vri

    Gezellig avondje op de bank

    Lekker bij de borrel

    Leuk om te geven en te krijgen!

    Filter


    Ernesto Maximillian Victor heeft zijn passie voor koken al jong ontdekt en zo is hij op jonge leeftijd begonnen in het dorpsrestaurant. Hiervandaan is hij op steeds hoger niveau bij verschillende restaurants gaan koken. Na jarenlang zijn stropen te maken in zijn restaurants en voor diners met vrienden en familie, wil hij nu aan iedereen de mogelijkheid geven zijn stropen te proeven.

    Ernesto is ervan overtuigd dat je goede ingrediënten nodig hebt om goede producten te maken. Hij gebruikt dus écht goede wijn, pure kruiden en vers fruit. Verder niets.

    Over Ernesto Portstroop

    Ernesto stroop maken wij zo dat hij voldoet aan de eisen van elke kok. Dit doen wij door de kwaliteit van de portstroop op verschillende niveaus hoog te houden:

    Smaak: wij gebruiken alleen écht goede ingrediënten. Dat proef je terug.
    Structuur: perfecte viscositeit bij 18 graden Celsius.
    Optisch: door onze verfijnde bereidingstechniek behouden de stropen de kleur van de wijn en een zachte, stroperige structuur.

    Door de balans in deze drie elementen leent het product zich als dip bij een borrel of kaasplank, plate art voor een perfecte opmaak en als smaakmaker voor een verfijnd diner.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0