• Vanaf 40 euro gratis verzenden
  • Altijd vers gesneden en vacuümverpakt
  • Supersnelle levering

4.8gebaseerd op 11 reviews

    Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

    Klassieke Burrito maak je zo!

    Een burrito is een echte klassieker uit de Mexicaanse keuken – rijk gevuld, vol smaak en heerlijk veelzijdig. In dit recept geven we de traditionele burrito een verrassende twist met Weydeland Jong Belegen kaas. De romige, milde smaak van deze kaas smelt perfect samen met de kruidige vulling van gehakt, bonen en groenten. Of je nu een snelle doordeweekse maaltijd zoekt of iets lekkers wilt serveren voor een gezellige avond, deze burrito is altijd een succes. Pak je wraps erbij en geniet van deze smaakvolle combinatie!

    Klassieke Burrito maak je zo!
    Recepten & Tips

    Dit heb je nodig

    • 4 tortillas
    • 450 rundergehakt 
    • 150gr Weydeland Jong Belegen geraspte kaas
    • 1 blik bruine bonen
    • 2 el tomatenpuree
    • 1 zakje burritokruiden

    Zo maak je het!

    1. Rul het gehakt en voeg de tomatenpuree, bonen en kruiden toe. Roer goed door en laat even bakken. Voeg als laatste de helft van de geraspte kaas toe. Haal de pan van het vuur zodra de kaas gesmolten is.
    2. Vul de tortilla’s met het gehaktmengsel
    3. Rol de tortilla’s op en vouw dicht. Plaats in een met aluminiumfolie beklede ovenschaal.
    4. Strooi de overige helft van de geraspte kaas over de burrito’s en zet voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
    5. Serveer eventueel met zure room, guacamole en een beetje hot sauce.

    Producten uit de blog

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Klassieke Burrito maak je zo!
      26 / Mar / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Klassieke Burrito maak je zo!

    • Witlof met ham en kaas, zo maak je het!
      26 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Witlof met ham en kaas, zo maak je het!

    • Wat is de lekkerste kaas bij de borrel? Ontdek het hier!
      19 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Wat is de lekkerste kaas bij de borrel? Ontdek het hier!

    • Borrel Cheese Sticks
      19 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Borrel Cheese Sticks

    • 6 Tips voor het maken van een heerlijke borrelplank
      17 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      6 Tips voor het maken van een heerlijke borrelplank

    • Gezonde Eiwraps
      17 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Gezonde Eiwraps

    • Knapperige quesadilla met tomaat, bacon, champignons, burritokruiden en Weydeland Kaas.
      17 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Knapperige quesadilla met tomaat, bacon, champignons, burritokruiden en Weydeland Kaas.

    • Waarom Bierkaas Ons Genot Perfect Combineert met Bier
      06 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Waarom Bierkaas Ons Genot Perfect Combineert met Bier

    • Risotto met paddenstoelen en truffelkaas. Zo maak je het
      02 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Risotto met paddenstoelen en truffelkaas. Zo maak je het

    • Frisse salade met Chevretta geitenkaas. Zo maak je het
      02 / Feb / 2025

      Kaas & Borrelz - 26 / Mar / 2025

      Frisse salade met Chevretta geitenkaas. Zo maak je het

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen